top of page

Mijn verhaal

In minder dan een jaar tijd is mijn leven een volle 180 graden gedraaid.

Ik liep 10 jaar lang rond met allerlei vage fysieke klachten en ook mentaal en
emotioneel zat ik absoluut niet goed in mijn vel. Ik wist niet wie ik was en was door
mijn wonden onbewust steeds bezig met bevestiging vragen aan anderen. Zonder
dat ik het door had, paste ik me aan en was ik alles behalve mezelf.

Door het helen van trauma en wonden uit mijn jeugd, kon de energie weer door mijn lijf stromen en kwam er ruimte voor mijn intuïtie. Driekwart jaar tijd bleef ik bezig met het afpellen van alle laagjes/maskers die ik in de loop der jaren onbewust had opgebouwd. Bij ieder laagje dat ik afpelde, kwam ik dichter bij mijn authentieke zelf. Ik vergrootte mijn bewustzijn en ontdekte en ontwikkelde bijzondere spirituele gaves. De onrust die ik jaren had gevoeld maakte plaats voor innerlijke vrede, dankbaarheid, geluk en voldoening.

Dit inspireerde mij om een opleiding tot holistisch coach te gaan volgen en mijn kennis te verbreden met een een opleiding tot hypnotherapeut. En nu ben ik in staat om mijn innerlijke kennis en wijsheid met anderen te delen. Niet met de intentie dat anderen mijn pad gaan bewandelen, maar met de intentie dat mensen zelf gaan ontdekken wie ze zijn, welke unieke kwaliteiten zij hebben en welke dingen hen innerlijke vrede, geluk en voldoening brengen.

 

Mijn missie is om anderen te begeleiden om ook hun wonden te helen, dichter bij hun authentieke zelf te komen en te ontdekken wat hun eigen pad is. Iedereen heeft unieke kwaliteiten en eigenschappen en hoe dichter je bij jouw authentieke zelf staat, hoe beter jij jouw unieke kwaliteiten met de wereld kunt delen en anderen kunt inspireren om ook met henzelf aan de slag te gaan. Door te leven vanuit jouw authentieke zelf, kun jij jouw licht en schoonheid met de wereld delen en anderen inspireren om hetzelfde te doen.

Trix van de Beek

Light Tree Trix foto
  • LinkedIn
  • Instagram

Contact

Wil je starten met coaching, gratis kennismaken of heb je een vraag?
 

Vul dan het contactformulier in of neem contact op via info@lighttreetrix.nl

  • LinkedIn
  • Instagram

Dankjewel!

bottom of page