top of page

Persoonlijke coaching

Light Tree Trix coach haarlem

Werkwijze

Ik begeleid je bij het overwinnen van fysieke, mentale en/of emotionele uitdagingen, en help je te verbinden met jouw krachtige, authentieke zelf. Dit opent de deur naar meer innerlijke rust, verbinding, geluk en zingeving in jouw leven. 

 

Mijn coaching hanteert een holistische benadering, waarbij we alle niveaus betrekken: fysiek, emotioneel, mentaal (bewustzijn en onderbewustzijn) en energetisch. Deze aanpak is cruciaal voor een blijvende verandering, omdat deze niveaus met elkaar samenwerken en elkaar beïnvloeden.

 

We vermijden niets en gaan meteen naar de kern en onderliggende oorzaak van jouw problemen. We duiken in jouw schaduwzijde, en ik help je om te voelen wat normaal gesproken onderdrukt wordt. Dit biedt je juist de kans om er los van te komen en het te helen. 

 

Samen werken we toe naar het herstellen van jouw innerlijke balans, waarbij innerlijke rust, verbinding, geluk en zingeving centraal staan. 

01

Channeling

Tijdens de coaching maak ik contact met mijn hogere zelf. Het hogere zelf is een deel van jezelf dat zich in een hogere dimensie bevindt en dus van bovenaf mee kan kijken. Door middel van het contact met het hogere zelf en het afstemmen op jouw energie kan ik antwoorden op jouw levensvragen en een plan van aanpak geven zodat je de inzichten uit de sessies direct kunt integreren in jouw leven. Aangezien alles energie is, kan ik door middel van deze energetische afstemming ook direct de kern van jouw problemen achterhalen zodat we niet hoeven te zoeken of gokken. We kunnen direct naar de kern. 

02

Lichaamsgerichte holistische therapie

Trauma en emoties worden niet alleen mentaal, maar ook fysiek in ons lichaam opgeslagen. Door middel van specifieke lichaamsgerichte ontladingsoefeningen en aanraking kunnen we deze opgeslagen trauma's en emoties doorvoelen en loslaten zodat er op fysiek, mentaal en emotioneel niveau verandering teweeg wordt gebracht. De verbinding tussen het lichaam en de geest wordt hersteld en er ontstaat een diepe verlichting en heling. 

03

Hypnose

Ik zet hypnose in tijdens mijn coaching sessies omdat het een effectieve manier is om verandering teweeg te brengen. 99% van de tijd worden we als mens aangestuurd via ons onderbewustzijn. In ons onderbewustzijn liggen de verhalen, emoties, overtuigingen en patronen die onze identiteit en gedragsuitingen sturen. Via hypnose komen we in contact met jouw onderbewustzijn en kunnen we oude programmeringen en beperkende overtuigingen overschrijden. 

04

Energie heling

Wanneer de energiestroom in het lichaam wordt belemmerd, ontstaan blokkades in de energiecentra. Juist deze blokkades zorgen voor problemen op fysiek, mentaal en emotioneel gebied. Energieheling richt zich op het loslaten van alles wat niet meer dient, het opheffen van deze blokkades en het herstellen van een gezonde energiestroom. Bovendien bevordert energieheling een diepere verbinding met het lichaam, intuïtie en het zelf, waardoor positieve en krachtige emoties beter worden gevoeld. Dit resulteert in een versterkt gevoel van eigenwaarde, veerkracht en algemeen welzijn op fysiek, mentaal en emotioneel vlak.

Trajecten

1

Een kort maar krachtig traject waarin we samen naar de kern gaan van jouw uitdagingen en problemen en op een effectieve manier de balans in jou herstellen.

 

Volledig consult (2 uur) en twee vervolgconsulten (1 uur)

€599 ipv €650

2

Het meest gekozen traject waarin we samen een nieuwe fundering leggen voor langdurige verandering, groei en transformatie. 

 

Volledig consult (2 uur) en drie vervolgconsulten (1 uur)

€729 ipv €825

3

Het meest uitgebreide traject waarin er ruimte is voor diepgaande veranderingen en uitgebreide integratie op verschillende aspecten van jouw leven.


Volledig consult (2 uur) en vier vervolgconsulten (1 uur)

€849 ipv €1000

Liever een los consult?

Hoewel mijn trajecten een diepgaande transformatie bieden, begrijp ik dat soms een enkel consult beter past. Of je nu specifieke vragen hebt, helderheid zoekt, of gewoon wilt proeven van mijn benadering, een los consult is een flexibele keuze.

Een volledig consult van 2 uur kost €300, terwijl een channel only sessie van 1 uur beschikbaar is voor €175. Ontdek de mogelijkheden en investeer in jouw welzijn op een manier die bij jou past.

Contact

Wil je starten met coaching, gratis kennismaken of heb je een vraag?
 

Vul dan het contactformulier in of neem contact op via info@lighttreetrix.nl

  • LinkedIn
  • Instagram

Dankjewel!

bottom of page