top of page
Kevin en Trix.JPG

Tree of Light sessie

Bij onze bijzondere sessies bundelen Kevin Landman en ik onze krachten om jou een transformerende ervaring te bieden. Tijdens deze unieke sessies combineren we de effectieve Quantum hypnosetechniek van Dolores Cannon met het magische element van mijn spirituele gaven en krachtige energiewerk en technieken uit het eeuwenoude, magische Egypte.

 

Het resultaat? Een enkele sessie die een gigantische verandering teweeg kan brengen, met antwoorden op vragen uit dit leven en vorige levens, en heling op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel vlak.

 

Wat kun je verwachten tijdens onze sessies?

1 Antwoorden op persoonlijke levensvragen

Tijdens het channelen maken we contact met jouw Hogere Zelf, het deel van jou in een hogere dimensie dat alle antwoorden bevat. Door mijn spirituele gaven kan ik gechannelde boodschappen ontvangen en doorgeven, waardoor je diepgaande inzichten en helderheid krijgt. De levensvragen kunnen erg uiteenlopend zijn, geen vraag is te gek. Een aantal voorbeelden van vragen kunnen zijn: 

– Waarom heb ik zo’n lastige relatie met mijn ouders?

– Waarom heb ik last van angstaanvallen?

– Hoe kan ik leren om meer naar mijn intuïtie te luisteren?

– Waarom heb ik last van migraines en wat kan ik hier tegen doen?

– Waarom heb ik last van mijn onderrug?

– Hoe kan ik meer geluk ervaren in mijn leven?

– Wat is mijn levensdoel?


2 Zelfontdekking door Vorige Levens:

Tijdens de hypnotische reis neemt Kevin je mee naar vorige levens. Deze krachtige hypnosetechniek stelt je in staat informatie, wijsheid en lessen uit vorige incarnaties te verkrijgen. Het biedt een diepgaande ervaring van zelfontdekking en groei, waarbij je waardevolle inzichten kunt vergaren die je kunt integreren in je huidige leven.
 

3 Heling met de Tree of Light:

Na de reis naar vorige levens brengt Kevin je in een nog diepere ontspanning en leidt hij je naar de Tree of Light. Deze energetische plek bevat immense kracht en energie die je helpt om alles los te laten wat niet langer bijdraagt aan je welzijn, zoals energetische blokkades, trauma’s, negatieve emoties en beperkende patronen. Tegelijkertijd helpt de energie van de Tree of Light je om jezelf te omarmen met liefde, kracht en vertrouwen. Terwijl Kevin je door dit proces begeleidt met zijn stem, haal ik met mijn helende handen alles los wat niet meer bij je hoort, terwijl de krachtige energie van de Tree of Light door je lichaam stroomt. Het resultaat is een helende ervaring die nog lang na de sessie merkbaar zal zijn.

 

Onze sessies zijn geschikt voor iedereen die openstaat voor persoonlijke groei, heling en diepgaand zelfonderzoek. Of je nu worstelt met bepaalde levensvragen, fysieke ongemakken, emotionele blokkades of simpelweg nieuwsgierig bent naar het verkennen van jouw zielspad, deze sessies bieden een unieke mogelijkheid om inzichten en heling te ervaren.

Wij nodigen je uit om jezelf de kans te geven om te transformeren, te helen en een diepere verbinding met jezelf te vinden. Samen begeleiden we jou op een reis naar diepe transformatie en persoonlijke groei. Een sessie duurt 2-3 uur en de investering is €500

bottom of page